welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

alam kuliah


ok..memang nampak poyo disitu ye
bercerita tentang first day segala bagai
^00^ hehehe...tapi i tetap nak cerita k

semalam my first day lah kuliah untuk sem 2 ni
serius mengantuk giler dalam semua kelas
mata ni dah macam ape tah
dari tadi menguap...
tapi tu lah
tahan je lah
ALHAMDULLILAH
dapatlah kelas dengan dua budak i kenal
tak le terkapai2 dalam kelas sorang2
cukup koata satu meja
walaupun..tsktsktsk
tak dapat sekelas dengan kawan rapat i tu
tukul i tu...study semua dialah yang bising
baru lah nak stay up 3,4 pagi


ok..tadi kelas bebuta pagi *hahaha..tambah perasa*
padahal dah kul9
ada kelas bi
ohoooo *muka macam nampak hantu*
english u all
haishhh..kepala dah ligat dah
essay...essay...essay..essay..essay..essay..essay..essay..essay...essay...essay..essay..essay..essay..essay..essay..essay...essay...essay..essay..essay..essay..essay..essay..essay...essay...essay..essay..essay..essay..essay..essay..essay...essay...essay..essay..essay..essay..essay..essay..
owh...habis la exam pad i u all
habis lah dakwat pen i
hikhikhik...
i+essay=&^@*)(!&
seperti yang disangka
review lecture
memang mengenai essay,dan essay...dan essay...dan essay
oh!damn!

BUT!i think i gonna be enjoy kut...hehehe
sebab yang ajar tu ok la
tak garang ! yeepeeee *lompat-lompat*
tapi the 'enjoy' excluding essay tu lah kut...
seriously dah lama kut tak buat karangan berjela-jela ni
and i dah terbayang dengan kertas dengan pen
membebel sebab stuck tak tau nak sambung ayat
ohoooooooiiiiiiiiii hoooiiiiii !
let move it to the side

kelas bi pagi tadi
maam Shariena
macam biasa ice breaking
and i the fourth one. *haha...perlu la kan ? ==''*
semua yang dalam kelas tu kebanyakkan
memang i dah kenal
kelas lama sama
then when the teacher ask to the member
"u kenal tak kawan2 u ni"
and their answer kebanyakkan
"kenal khaulah dengan Tee"
khaulah tu i, yang tee tu budak cina yang rapat ngn i kat kampus
HAHA! kitewng mampu gelak je le
femes i dengan si Tee tu u all
haha vongok je
padahal memang dah selalu sama kelas ngn diorang
sbb kami sering dicampak ke kelas asing
hohohoho..sebab tu la ramai yang kitewng kenal
yang lain selalu stay kelas sama je
mana nak spread kan ?
adoyaiii


then second class
enterprouna *jap2...fail betul eja benda alah ni*
enterpreneuership
masuk spell it wright ni
kompem awal2 dah out..haa
subjek ni ada dua kelas je
kelas i dengan kelas sebelah
time pun sama..
then kiteorg ni berteka teki la
sapa yang akan ajar kitewng
maan zailin ke prof mahzom
hahaha..tak lama tu maam zailin lalu..
ok dia pergi kelas sebelah
lima minit kemudian
prof mahzom lalu
haik ! dua-dua pegi kelas sebelah
abis ktewng ni sapa nak ajar ma?
"baguslah...dua-dua pergi sebelah...sorang ngaja depan
sorang ngaja belakang..kite melanggut je lah..haisshhh"
then tak lama tu
baru lah maam zailin beralah ke kelas kitewng
haha..naseb !
yang kitewng nak..haha
jadi sebagai pembukaan kelas..
yang hanya berapa ketul tu
kami disajikan dengan bebelan
naseb ! naseb !

then kelas terakhir
conflict management
dengan sir Juraimy
kelas seperti tadi berketul je
ni pun kene bebel
dapat pulak dia ni memang bekas counselor
memang berbekas-bekas-bekas-bekas lah dibebelnya
tapi for me he very great
double degree dia amik wooo
diploma sekali dengan degree
ke degree dengan phd...aiyyyooo sudah lupa ma
tapi pointer dua2...3.4 and 3.3
kehebatan meyh..amek time umur40 tu
diploma degree phd semua dia sapu
2diploma yang lain satu setiap satu
tapi...serius kelas ni lah maha mengantuk ma
merah2 mata i tahan ngantuk

itu je la update pasal semalam..
arini kelas kul11
tu lenggang mak kangkung i  ni ha..
hahaha..bukan senang nak dapat kelas pukul11 ni
selalu 8-9
bahagia kut kalau kelas hari-hari macam ni
hehe ^00^



















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple