welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Giveaway oleh anak pakcik awai



Okeyh hari ni
tiba-tiba terfikir nak buat contest pulak
my baby contest
alololo…first giveaway kan
harharhar *ketawa ala2 mr krab gitu*
well…I hope..and really hope
dapat sambutan dari kamu-kamu yang comel semua
mohon-mohon sangat *buat mata comel sampat melutut*
please-please

{◕ ◡ ◕}

pertandingan I buat ni cukup simple dan senang
ye la takut karang takde sambutan pulak kan

step pertama korang kene ikut…
follow blog I..WAJIB !
tak susah pun cik adik cik abang cik akak
tekan button follow kat atas side kanan tu je ^_^
mudah kan ?


step kedua…
ok..ini juga merupakan sebab dan punca I buat contest ni
huhu ●﹏●
I kalah betting
yah ! tak senonoh punya budak2
I dah kata tak nak join
tapi dipaksa dan terpaksa o(╥﹏╥)o
mungkin complicated sikit kot yang ni
korang kene add facebook budak comel ^oo^
then kena komen kat wall facebook i
“hai budak comel !”
kalau tak add pun tak..nanty i publickan comment i

maaf2..korang kene add juga..sbb dah tak boleh ubah privacy setting
॓.॔
tapi kalau dah rajin sangat tu add je la(>.<)
*JYEAH ! I akan di bang pihak2 yang “jelous” nanty ! JYEAH*
┌( ಠ_ಠ)┘
takpe lah..
44kali orang cakap *komen lah tu* kan doa..
mana tau betul-betul
*puppp* I bertukar comel kan
q(❂‿❂)p
yah…yes ! *sedapkan hati*

step kedua ni i dapati sngat menyusahkan..dan dengan ini i batalkan
diganti dengan komen kat bawah je
T.T mohon maaf sangat2


then lastly..
mohon disebar-sebarkan ye
kalau tak cukup kuato i
terpaksa lah dibatalkan pertandingan ini
dan dibuat pada masa lain
dan jangan lupa masukkan lah benda alah kat bawah ni
dalam posting anda dengan tajuk : anak pakcik awai first give away..
terima kasih semua ^_^





well itu saja…selamat menyertai ! WELCOME ! WELCOME !

♫♪˙❤‿❤˙♫♪

upsss ! terlupa pulak
I akan pilih secara random
dan yang menang I akan
buatkan 1xheader transparent  1xcurson name
untuk dua peserta
dan 5 peserta terpilih termasuk kedua2 yang menang 

I akan masuk link blog u all kat side bar i for 48 hours     

tarikh tutup: tepat saja jarum jam menunjukkan pukul 10malam 11 febuari
#kenapa sepuluh ? sebab dia sepuluh la..kekekekeke


ADA BRAN ?! CUBALAH… *smilesmile*
(─‿‿─)




























wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

2 comments:

auni ismail said...

LETAK BANNER DI BLOG..
SY JOIN..:)
http://auniqarya90.blogspot.com/

iejah said...

http://iejah-myworld.blogspot.com/2013/02/segmen.html

Happy Apple