welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

khaulah awai belajar buat doodle lah !





dua tiga hari ni i try buat doodle lepas melihat beberapa rakan blog memuat turun doodle hasil ciptaan sendiri
doodle mereka sangat awesome *clapclapclap* great ! great !

tapi i punya..ahahahaha *gelak guling-guling* comotnye lah..dah la line tu bebal !..degil ! huhu asyik tersasar dan tersesat je.. =="

selepas mendapat tunjuk ajar dari si pakar IT i tu...i pun belajar step by step
asyik depan lappy la jawapnye 2,3 hari ni..haha..dan inilah hasilnya










sekian saja dari tuan tanah ^_^
credit to En. Adam yang penat mengajar online
terima kasih cikgu *versi upin ipin*



























wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

2 comments:

Seneorita Baharin said...

chantekkss :D

Khaulah Awai said...

@seneorita baharin..tq masih dalam belajar meyh...try la buat...seronok

Happy Apple