welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Simple Giveaway By Nina dan Hani

Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Like page INI dan like INI jugak!
  6. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger 

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !














wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

nak balik !


semalam i ada nampak post
pasal balik kampung naik bas free
dengan bersemangat waja
cepat2 i sms no tu
ok settle !

owh damn...
rupanya no yg diberi salah
satu je nombor nya
dia taip 3 tp sbenarnya 2

baru harini i pasan bila i call
tu no balai kota baru
bila i cari no tu..mmg sah salah 3 patutnya 2

serius bila i dah set
maka memang i nak sangat
i dah siap packing kut
sedih gila T.T

bg hiburkan hati i buka simi2
tak sangka boleh berderai2 air mata jatuh
ya allah ! sesungguhnya i nak sangat balik
nak sangat sangat !
tp bila dah jadi mcam ni
seriusly..memang nampak benda kecik je
tapi i sebak sangat
sebab i nak sangat
serius 2-3 minggu ni i dah macam zombi kat u i ni
serius i nak keluar sangat
stress nya tuhan je la yg tahu
bukan i taknak balik naik bas dr pudu
tp parent i tak kasi
tu i berharap sangat pd bas u i tu
parent i pulak sibuk..
takde sapa boleh amik
tolonglah i perlu keajaiban!
i nak balik !


*menanty keajaiban yang mendatang...doakan i dapat balik ye =)














wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

pertikaian


i ni jarang online fb  *uppssss
i mean kalau buka pun sekejap je..
takde benda pun yang boleh dibuatkan
check inbox, notification, like sikit2, buka group and log off


adalah satu hari i buka and scroll until last update dalam group
mata i terpaku pada komen
"eh kau boleh la..kau kadet...ada gaji..aku ni and bla bla bla"
time tu i fikir apahal dengan minah ni ? sawan memalam buta ?
tetiba je kan... i yang tak berkait mait dengan kadet pun rasa macam
asal *tettttt* sangat minah ni
nak persoalkan gaji orang bagai
kau tak rasa apa diorang rasa..
kau dulu join wataniah tu pun sekejap dah keluar baris
sedap je kau isukan gaji orang
*i pulak emo kan*

mari i cerita punca segala bagai ni..
penah korang tengok post i pasal selendang tribal tu?
tak pernah tengok ? bagus...
pergi scrool tengok post2 lama2
satu kelas i diberi tugasan jual perfume dengan selendang
gilo tak gilo pensyarah i tu
dah la tudung selendang macam apa
bau perfume macam sakai
kecik botol minyak tar tu je pun
alasan maha hebat dia
kotak dia eksekutif
ok...asal dia tak suruh kitewang jual kotak perfume tu je kan ?
"lai..lai..lai beli kotak perfume percuma perfume"
kepala lah dia ==!
nampak tak permainan dia

so memang ada group khas untuk kelas tu
dan ramai lah mengadu
barang tak boleh jual
takde orang nak
disebabkan yang post tu kadet
and he said that he use his own money to paid
minah tu kepandaian lah buat comment macam tu

nak pertikai tu boleh tapi tolong lah guna otak
i pantang sungguh kalau orang pertikaikan gaji org lain
kalau rasa org tu tak patut dapat
why not ko belajar sungguh2 or berkerja sungguh2
amik tempat org tu
yang macam minat tu
sila join kadet  ! terima kasih !
rasa sendiri tempat orang tu
baru kau tau tinggi rendah langit tu
sekian saja dari yang emo tak tentu pasal..
ahaaaaaa =D












wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

Happy Apple