welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

FIRST GIVEAWAY by CHE DYLA




Macam biasa setiap kali berblog mestilah join give away contest
yeah *angkat dua dua belah tangan goyang2*
Pastu ghaib
Pastu menang
Pastu 2 3 bulan kemudian muncul
Tahniah 2 3 bulan lepas menang give away
Tapi xleyh claim
Sapa suruh gahib ghaib TT..TT
Duduk kat penjuru bilik nangis*
Encik dan puan assignment telah mencuri masa saya larh
Lagi 2minggu mereka bagai menghantui saya semula
Huwaaaaaaa *buat muka trololo menangis*
*lari tawaf rumah*
Ok dah kelaut kan
Ok perkenalkan segment FIRST GIVEAWAY by CHE DYLA
Eh..cop…BTW azam baru I *ekeleh…bunyi cengkerik*
Please..please faham..
I ni PA menteri hokeyh *buang buang habuk kat bahu*
Azam I tahun ni nak aktif berblog la…at least active la sikit dr previous year.
Most highlighted disini semasa dalam sem..harharhar
Harap2 la canggitu
Doa doa lah kan jembalang assignment tu semua tak curi lagi waktu I hokeyh peesss…


Hokeyh sambung baik..balik berpijak bumi asal
Kalau korang interested nak join segment ni
Sila..sila..sila
Tekan je banner bawah ni ha..
Tamat ceghiteee..pastu sambung cenghitee dgn arahan kat sana








Good luck dear beauty handsome ! xoxo





Pssttt :
Susahnye nk masuk banner atas tuh *nangis*
Kenapa dilarang tekan kanan *nangis lagi*
Dah lepas copy *kesat hingus amik popcorn*
Rumitnye lah 














wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple