welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

tiket movie free hoihoi !





Haip adik manis kakak manis abang manis manis
*lambai lambai*
Buzy gilosss I ollsss nak update blog ni ha
Tu ha mcam dah berpenunggu je blog I ollsss ni
*alas an budak malas*




Okey okeyh I olllssss kalau hupdate mesti ada benda kan
Ni I ollsss
*lempang kiri kanan..mengedik sangat!*
Okeyh okeyh I nk offer something
Can classified as a big offering maybe
*senyum senyum*
*angkat angkat kening kalah zianan zain*
Interested tak nak jadi my partner tengok movie?
Hamboih partner bagai mcam dinner pulakkan..
NM…ini serius ni
I need partner to watch movie together gether lah
BTW this the way to kill two bird with one stone maybe
Mengikat sullaturahhim gittew..




This the venue tentative program
*hamboih nak meletop aja I kan*

Type movie : Premiere Screening
Tittle :The Book Thief
Place : GSC Midvalley
Date : 11 February 2014 (Tuesday)
Time : 9.00 (better datang early la kut..xkan movie start time tulah kau jah nk sibuk masuk pawagam lagi nak main loss and found I lagi kan..hiksss)




Please somebody please…join me please
Jom lah..lagi pun who come to this movie special tau…first screening..
Why?
*eh..eh..byak soal pulak dia*
Because the actual movie will release on 13 February 2014..
Ini tak tipu ye..this I swear!
Tak pecaya tengok lah kat picture bawah tu
Hurm hurm hurm *tarik muka*







Haha..please somebody please!
Who feel so sorry
Or thinking “kesian bapaklah minah ni”
Cepat cepat setuju dan comment bawah ni ‘ jom lah..kesian den tengok’
Hahahaha


This chance will available until this Friday 7 February.
Why to rush?
Soghiiii T.T conformation attendance esoknye
So kena la confirm betul betul
Baru kan say “yes I got partner..i joining!”








*pssttt..partner ladies sbenarnya lebih I utamakan…ye la senang I nak mengilosss..haha..but if kesian guy pada I lebih hebat memang I can’t say no la kan..muahahahahahaha *gelak gatal*
Haha…












































wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple