welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

belajar edit gambar


macam biasa...bila dah bosan bosan mesti dak adam akan beri idea to do something. my great buddy ! *ececece kalau time baik bukan main...hiksss* semalam sehari suntuh menyepi..sehari suntuk tak update apa apa. memperapkan diri. entah semalam everything just going not well. sampai malam tadi nak nangis sangat. *huwaaaaa* dengan konon nak buat roti last last roti keras kalah bata. kalau baling dinding semalam boleh pecah habaq hang *hyperbola sangat*. then buang je. membazir sangat T.T . malam tu si adam tu bagi lah idea to try edit photo. katanya boleh buat income kalau serius waktu dia mula mula dia nak ajar lah tapi then bila tengok hasil, memacam dia komen dia kata i takde seni *cehhhh hikhok betul* tapi bila dia tunjuk hasil dia buat memang perghh la.. *takde koleksi dia punya gambar pulak nak tunjuk T.T* tapi dia jenis suka suka je. malas katanya nak amik tempah. ewaahhhh macam i nak promote hasil dia pulak.


so berbekalkan handphone disebelah mula lah i kodeng sana sini..ikut step by step si adam tu bagi. nah tengok hasil dia...ah sedihhh sangatttt *nangis lari keliling rumah*


first hasil.. dia komen 'ila do it again..bukan mcm ni!!!' *bukan main byak tanda serunya =oo=



hasil kedua... 'dah nk jd..but where the face look? =.=!'
muka i bca mesej tu =..=


susah bapak lah siap berapa kali error then kne start balik TT..TT totally suck. dan sbenarnya i ada belaja nak cartoonkn gambar degan jdikan gambar macam lukisan apa but rupanya i tak save .ketahikan melampau! *muka trololololo menangis jerit jerit* penat buat tp lupa save..even tk lawa pun rasa nak nangis rupanya tak save TT.TT . awalnya dia nak kembalikan mood i yg tercela dek pekara2 tercela semalam tapi rupanya makin mencelakan..seteghesssssss !btw semua ni guna software gimp. nampak mudah tekan sana sini tapi nak adjust macam rasa nak arwah T.T























wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple