welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

weekend activity update



captain in the board here..muahahahaha *gelak mcm johnny dap*.. dah rasa macam tour guide seriously.hakhakss..oke aritu i ada ckap nak buat grouping kl tour kan..kan cakap 4 orang. entah macam mana *kuis kuis kaki tunduk* sorang xdapat join. sedih! T.T .then entah macam mana tiga orang nk ikut..huhuu.. satu pergi tiga mari. perghh kan.. btw still sedih yg sorang tu tak ikut. sobsobs


macam yang dah dirancang flow still sama. but sekarang i got a VERY HUG PROBLEM! . i got invitation to CNY event the same day at 6.30pm. tak tahu nak buat camne..tak tahu la invitation tu nak dikategorikan sbagai ong ke apa. 


so sekarang i dalam dilema yang amat besar. dua dua penting. ye la takkan captain tak pegi pulakkan. head of event. mampos nak kne maki? tapi event tu sangat ohsem seriously. T.T . sekarang i kne pikir cara terbaik dan jalan terbaik. tapi tak tahu mana satu terbaik. dua dua terbaik *nangis golek golek*


tukar hari esok yg jejalan kl tu? ok itu i dh fikir lama.lagi satu masalah besar gedabak.. abang i flight that sunday...ok semua masalah besar sekarang.. i rapat sngat ngn abg i.so harap paham TT.TT


pening pening. so skarang plan i.. hari sabtu tu i cabut awal..depa nak round satu kl round lah..i cabut g event. tapi i takut kne balun je dengan mereka mereka. *nagis*



ok budget still sama satu kepala RM19.90 sapa berminat boleh terus email lah ye @siti_khaulah_awai@yahoo.com. sapa yang rasa nak pegi sendiri sendiri. boleh purchase tiket kat sini (kl HOHO) dan sini (aquarium KL tower)



ok got to go now..see ya ^^,










wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple