welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

jom jalan area kl





hello hyep peeps...lagi tinggal 3 hari je untuk cuti lepas ni dah kembali ke sekolah T.T *nangis golek2* serius tak puas cuti tak puas lepak2 dengan buddies2 terchenta. thank a lot buddies for this amazing break sem..sayang korang sangat =*



okeyh okeyh macam biasa intro kenalah ke laut dulu,,oke mari kembali ke daratan...naik sem ni sebelum melangkah masuk ke dewan kuliah, i inggat nak la keluar berjimba jimbun dengan kawan-kawan ..iyelah sebulan tak jumpa woooo...rindu bapat tokki lah.huwaaaa macam lama sangat kan *tangan di bahu mata ke atas* eh lama la juga kalau yang guys tu sempat kut ternak jangguk misai beards semua. entah entah siap boleh klon bear kutup utara lagi..muahahahahaha *ok kelaut lagi*




kembali semula kepangkal jalan.so i surfing la apa apa aktivity yang best kat bandaraya metropolitan itu. macam macam mr. google suggest kan but lastly i choose the simple one but FUN and JIMAT. haha. yelah jadi student ni kena berjimat..duit bayak keluar macam air terjun time belajar kut. T,T but orang macam i yang akan kalkulate apa yang dah dipeghabis kan when calculate don't know where the money flows. tak tahu mana pergi duit itu semua.. every sem almost 3,000+++. *okeyh kelaut lagi*




then i found interesting activity that is KL hop-on hop-off tour. jyeah *joget sikit* sekarang tengah promosi only RM 10 untuk 24 hour unlimited tour. perghh perggh pergghhh kan. cop. ok yang tak tau pasal KL hop-on hop-off ni..ini adalah satu bas double decker ala ala london tu yang kaler merah..more info tekan sini dan sini . kalau korang rasa 'harap je dah duk malaysia ni bertahun tapi tak pernah naik jadah ni ha' ok meh sep sikit. samalah kte. nanti kalau korang dah kodeng kodeng info pasal kl hop on off tu korang akan dapat peta stesen bus tu..ok dia berhenti kat banyak tempat okeh..take time to tour it ok.



disebabkan dia ada berenti kat kl tower i surf la pasal promosi kat kl tower pulak..iye lah walau kl tu i dah jejak sejak berhingus lagi tapi tak pernah jejak kl tower tu.sedih je T,T tp kalau parent i penah bawak time kecik tak pham apa2 tak tau lah pulak..hikhiksss...apa yg perghh SUPER BIG BEST.. ada perkampungan perkahwinan kt KL tower tu this weekend..so masuk FREE..bapak best kan..JIMAT !. masuk percuma tu. *buat mka terharu* sobsobsss..i plan nk masuk aquaria KL tower tu so plus RM9 la (include coupon RM5 untuk beli souvenir) berbaloi kan.



then untuk tempat tempat lain.. i tak tau apa akan jadi..but i akan singgah semua stop place then usha2 sana sini..ye lah harap je study kl nanty orang tanya itu ini terkelu. sadis je..
anyways sapa yang berminat nak join i dengan kawan2 jenjalan come and join us. this saturday 8.30 am in front of wisma peladang dekat bukit bintang. antara lot 10 dgn kl mall (fahrenheit 88). so total semua sekali RM 18.90..sapa yang berminat nak join venture ke apa..do email me at siti_khaulah_awai@yahoo.com .insyaallah i will arrange semua so boleh la kita berjimba bersama. dah macam guide tour dah i phewphewphew..haha. for me i better getting trip with many people baru syok. yang i bawak 3 orag so total 4 person..nak join meh cepat2 =)





*pstt..last kompomention hari rabu ni (12/2/2014) pukul 4.30 petang.. knapa cepat sangat? soghi soghi *melutut* i pun baru surf so baru tau. tarikh tutup promotion hari khamis. tiket pun dh ramai beli. so takut habis T.T
BTW thank for reading =)





















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple