welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

cerita picture #3

sedang i dengan kawan2 i berjimba2
hari sabtu lepas
kami telah terjumpa dengan tidak sengaja
si blue men ni

kawan rapat i time asasi..
eh, eh..sekarang pun =D
time ni otw nak ke low yat dari pavillion
fuyoohhh..pavi tu
eh-eh takde makna nye..kiteorg bershopping sana
kalau i anak jutawan pun takde makna nak habiskan duit
beli barang ntah pape..harap mahal tapi standard sama macam yang murah
kami ke sana settlekan nama diblacklistkan celcom
kuangjak kan?
kawan i tu kene tipu dengan simcard tepi2 jalan tu
makanya bahawasanya beta memerintahkan
janganlah sesuka sesuki amik barang free
lagi mintak no ic dengan ibu anda
sekian
melayang RM94 dia
i pun balcklist juga sebenarnya
sebab i terminate broadband i tu
tak bayar balance dia lagi
haha..membazir wooo..i jarang guna tapi bill on going
lagi pun line dah la takde
so i terminate je lah
nasihat i nak guna internit senang guna u mobile
kalau boleh elak guna celcom lah
bukan i nak burukkan tapi nasihat ikhlas dari i
nak dengar or follow terpulang
sekian

kembali pada gambar
si blue man tu adalah chinese okeyh
ke i sorang baru tau
ohohohoho..itu memalukan
haha..i mati2 ingat melayu selama ni..goldman redmen semua colour men lah
rupanya cina
kuang2..nak amik gambar RM2














wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

1 comment:

MarnieyZ said...

sebagai pengajaran letew spaya tak buat lagi. wahhh, kim salam eh dgn kawan awk tu. :P

Happy Apple