welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Wedding planner ?


Heyheyhey…I wanna be ur  *ok..i stop merepek u*
Setiap orang ada citi-citakan..kan ? kan ? mestilah kan ? I got it too.. being wedding planner.Wah ! tersenyum I sepanjang zaman klau jadi kan.really wanna be it! Minat sesangat U.

mahu..!mahu..!mahu...!

 tapi tu la mcam gaya abi bakal asah parang je *membayangkan sambil matanya berkilau.ok sngat seram!* 
hurmmm… he already told me. 
"Your wedding abi tak benarkan pelamin! Xpayah bersanding!" 
Ok I got it, yang tak payah bersanding tu je lah. 
Yang pelamin tu *menangis melalak-lalak* kenangan tu.sekali seumur hidup. Xkn nak amek gambar berlatarkan dinding ? what the fish ?

WTF?

Ok meaning planning and cita2 nak jadi wedding planer u 70% jamin kne sumpah seranah gamaknya nanty…macam mana ni ? macam mana ni ? *hekhekheeee nak nangis sngat-sangat* *nk tisu-nak tisu*..
 Ok bila pikir-pikir balik banyak juga saham I dapat kan kalau wedding I plan berlanggar syariat. Bersanding, pakaian and samping2 lah. Tak sanggup juga I nak tanggung. dosa I ni pun rasa dh berat .tapi tu lah kan dah minat macam sedih plak nak tinggal. =’(


keciwa!


I adala story mory benda ni kat en adam tu. And he said 
“ ade betul juga father u larang *ok sini dia tak paham yg I xcerita pun lagi kat ayah i.xnk hambarkan dia.so I senyapkan saja ^_^* you already know that it will bring sins kan,But I think it still have a solution just modified all the bad side to rite side. U openlah muslimah wedding butik. Easy rite? If it doesn’t work. Allah maha adil kan ? Allah already arrange something more better for you. Don’t cry little girl *ok melampau! Cry ? little girl ? bila plak kte nangis ni ? aishemeenn ! sesuki mak datok dia buat kte macam budak kecik* if not wedding planner, business women becoming ? sell what U want, wedding craft or whatever.Ok ? “ 
 baik en adam yg sangat berbudiman ==!
Ok dari sini lah tenang sikit hati ni..mintak nasihat kengkawan lain…”I don’t know lah ila”…apa lah ila n so on…sometime I really realize that my besties ni only one in world. Bila je dia xbagi nasihat atas segala persoalan i..semua dia licinkan…really thankful to get him 
*upsss…jgn lebih-lebih, his wife becaming baca, mati i*

my world lightening back..weee~~~


BUT WHATEVER IT IS…I WILL NEVER GIVE UP…BELUM CUBA BELUM TAHU KAN…YEAH!GAMBATEH ILA!! GAMBATEH !



U all kalau I jadi wedding planner betul2.i kasi diskaun member2 kat u all…doakan I ye ^_^
KBYE! Assalamualaikumm =) senyum!



wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

1 comment:

Khaulah Awai said...
This comment has been removed by the author.
Happy Apple