welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Cerita Mereka


Assalamualaikum...hi..hye u alls..

Macammana harini sihat ? new gossip ? woow nyah meletup kau ha...nak bergosip bagai..kihkihkih
Tadi adalah cik siti wan kembang ni *upssss* tak la i kembang kempis ni..wahaaa. THIS is the BIGGEST thing i doesn’t like, HATE! and rasa mcam nak stab-stab je *upsss* rasa nak cubit-cubitan je people yg gegatal me call me siti. WHY ? buweyo ? *ha kan keluar korea kau* hahaha

why ? why ? why ?



cerita diabegini...panjang ceritanya, pada zaman dahulu kala *slap kanan slap kiri* merepek kau malam-malam ni ye...kan tangan makan dia..okeyh maaf..maaf..maaf  hyperactive merepek plak malam ni *garu2 kepala*


you all mesty bayang muka i mcm ni kan ? WALAWEH !


Okeyh kembali ke pangkal jalan… I like to blogwalking *lalala buka payung nyanyi2.WALAWEH!* haha aktiviti berjalan-melawat lawat blog ni dh macam daily routine I pun u…selalu klau ila blog walking belek-belek then bergosip lah dengan miss lappy ila ni ha. 
“ada ke blog penuh mcm ni,kan dh berat nk loading. *tappp-close bar* ha!kan dh dapat” 
“nice blog…eh. Miss lappy oi! Bila kau nk tukar kte punye blog se’cun’ ni ha ? haishh ==’“
 “ perghhh ! tak boleh tinggi lagi ke lagu kat blog dia ni..abis kau jerit kat miss lappy kte pekak la miss Iappy I, you. dgan telinga I sekali bernanah.” *kadang-kadang sampai satu rumah dengar then got gaze eye from them..happy giler habaq hang* *tappp-bar close* nak kau jah!"
Klau dh kne close tab tu sorry la,mintak simpang shrek 1000 kali pun my heart is closed to visit again until U update something interesting that I can nightmare klau xbaca. Then, I love to serve my eyes dgan gambar-gambar..lagi-lagi WEDDING! Wow! Gorgeous! Haha even the bride n groom mcm zombie pun I love to see and read it! Ok, silalah isikan bnyak2 gambar kawin kat blog u alls. Compem hari2 I datang u. [dah macam tip nak ramai follower plak u]

wow! wedding! like it ! *_*


Okeyh baru terperasan tak sampai lagi point ==” well…well…well…gud girl! Merapu meraban panjang panjang*upsss* itu mukaddimah I lah u alls >.< hakhakhak
Come again to main point, semacam daily routine kan sedang menyelongkar meneroka blog. I tertekan Deana Bahrain Blog…macam penah dengar..ok, si vlog toturial tudung tu lah cik kak oii.. owh kak Deana ada blog rupanye…ok I stuck at her page so long period dari pukul 2petang until 5pm.. *woowww* and I realize that I stuck there bukan sebab her blog ade petua nk kawin anak raja or whatever. But she told herstory that *lap air mata* my hearth rasa macam kene pukul. Her story that really mengusik hati i.kak deana yg tua setahun je dari i…in 19, parent persuade her to engage then 20 married! and the guys that purpose her she never know him. Bayangkan what she want to do…eheh , mcm cerita novel plak kan..karang mula-mula kawin gaduh-gaduh , u tido bilik u,I tido bilik bawah then ada org kacau then baru realize their fate together-gather. *HAHA makcik ila stop making ur imagination!* It not like the novel story u know, after nikah she can accept him and not after that dpat baby… *jealousjealous* how berUNTUNG are she! Pray all the best for her coming life *aminaminamin* then the balance why i melawat blog dia and bakal jadi rutin harian sbb gambar-gambar on the blog..ohsem!ohsem!ohsem! *silalah meninjau-ninjau ke blog beliau,xbaca pun xpe,tngok2 gambar pun best_* *eh,eh,sukati kau je ila*haha ^OO^

^_^


Haitt, haritu terlepas bab kawin sikit pun ummi dh ceramah panjang 
“belajar dulu, kerja dulu baru kawin, jgan nk mengatal!”
 *setempek dia bagi* padahal I told her about my friend nikah gantung.how sweet. Tapi, ceramah pulak balasan dia. Baru cakap pasal member, belum mintak kawin lagi tu.. *haishhh geleng-geleng kepala* hahaha btw I have my own life planning. I don’t want to married until I feel in my safety zone! Full stop! So kne cepat-cepat realize kan ye cik ila oii..klau tak andartu lah jawapnye… oh gossshhhhh! Xnak I nyah ! bersimpang siur lah I xnak.

no ! never be andartu! FULL STOP!






currently listening:don't you remember
*suara si adele ni mantap betul..sometime 
doesn't like lady voice.*

wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple