welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

THE AWESOME AND MOST UMPPHHH COMMUNITY EVENT!

guest what? what event I had join last last last last last lasttt saturday (haha..look how time stole my time T.T)? the most happening and havoc punya event. serius serius serius serius havoc. tak tipuuuuu…!

tak lain tak bukan it a kereta api sarong event. once a year je it happening..this year dah msuk kali keempat..kalau tak silapp ar..tak silap arr..dan tahun ni baru dapat join..ok sadisss



apa yang havoc gila event ni?



FIRSTLY event ni terbuka pada semua lapisan masyarakat..takde kuota takde register.so engkau orang pakai sarong then join..kalau kauorang segan nak pakai mcm mak mak ayah ayah kat rumah tu korang selempang kan pun boleh la boleh la…letak atas kepala pun boleh la juga. KEDUANYA *buat sign peace depan muka* dah nama pun kereta api sarong…so it a sarong day! *tangan naik goyang2*..the feeling wearing batik or pelikat in the middle of town. serius feeling wooo…pakai pelikat batik tengah tengah Bandar naik lrt ke hulur ke hilir…perasaan dia..ok sngat havoc abis..melayu habis.. macam gegadis melayu terakhir gitu…KETIGA.. busking free ramai2 dekat LRT kelana jaya tanpa menghiraukan pakcik polis cekak pinggang dengan muka bengang..ni berani sangat sebab polis tu polis bantuan je..ahaaa..kalau tak. mmg dh cabut..tak memasal kne tido lokap free karang…hahaha..THENmake new friend..and the most awesome thing is jejaka2 pakai pelikat yang datang serius hengsem hengsem *kenyit kenyit mata* tapi yg tak bestnya sorang pun tak melekat..*pasang sound background alaaaa*..muehahahahaha…LAST SEKALI…the feeling of kembang kembang *kembangkn hidung mcm badak sumbu*  when the other race ask to teach them wearing sarong…siap ada guy cina datang suruh I pakaikan..i gelakkan je la..hahahaha..naseb I got shah behind me…kawan baru I kat situ student UNITEN. he give him a help…another situation is..the Chinese girl asking me to wear sarong like the men wearing..alah yang ada kuih gulung kat depan tengah tu…when I got really tough long explanation to her..then she reply that the girl wearing look like easy to loose..i pun ckap la tight it well dia reply blik dia dh try tp still loose..dia nk juga mcm guy punya. T.T rasa nk nangis pun hado time tu…mana I reti guy punya cara pakai amoi oiii..hahahaha..tp last2 dia pakai mcm perempuan punya pattern juga..haillahh amoi oii *tepuk dahi*



aktiviti :
event ni banyak pada busking..yg most best part yg siap buat I meremang satu badan is kiteorg busking lagu kau ilhamku ramai-ramai..and the most most most best part is that is my first time busking. time tu terasa nak angkat sign this is my first time basking sambil nangis je T,T..haha..org lain angkat sign this my first time sarong I berangan nak angkat sign I sendiri…haha
then we have congkak..so main lah congkak tengah2 lrt tu..mcm biasa perasaan dia mmg kaw…smpai rasa bila org lalu lalang yg tak join tengok2 nak je ckap kau mampu?haha





the event brought us tali ziropan juga..ala..yang getah gelang sambung2 then buat mcam tali skiping tapi main reramai tu…ahhhhh…rindu…serius rindu zaman isap botol susu dulu…rindunyaa T.T




last sekali baru lah kiteorg buat busking yang gila havoc dengan sarong graduation photoshot*gambar semua dgn organizer....serius rasa macam..ok sangat perghh sangat ohsemm ok….main baling sarong ganti topi grad..



serius best siap dapat button free pulak tu..sbagai kenangan gittuww


ok event ni kepala dia diteraju oleh Random Alphabet..nak tahu lebih lanjut ok sila ke kaunter depan dekat pakcik google depan tu ye..dia ada fesbuk dia ada website dan dia stagram yang lain2 maybelah ada tapi I tak follow sbb tu I tak tau dan taknak tau..haha….dan disupport oleh im4u…a big thank to im4u, I got this information by them.muah lah kat team im4u. and lastly 8tv that join us..maybe ada yg lain2 join tapi tak perasan…thank guy all of you just made our day..hilang stress study kerja semua masalah la..the mind just feeling free and enjoy our day..that it..! u have made a great havoc event even it just simple. *angkat sign best* coppp..ok this keretapi sarong have been done in 10 cities *tak silap arr* over country..kan I dah ckap this event gila havoc gila! melayu habis lahhh…! rugi gila lah kiranya korang tak join…yang rugi2 tu next year joinlah pulak ye..theheee..


tengok..havoc tak havoc..haha



















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple