welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

My 1st time with NIVEA’s rinse off body lotion




Baru berkesempatan nak review product baru nivea ni ha.. baru? Okeyh already three weeks kut dah kat pasaran…so nampak? The train just left me behind  T.T




what the best thing about this product?
Okeyh macam kte tahu yg nivea ni one of the best company that serve lotion product kan. So bila dia keluarkan product so semestinya product dia berkualiti.

After I buy this product seriously I really excited to use it…smpai terkecoh kecoh lari sana sini sebab nak balik pakai Nivea body lotion in-shower ni..gelojoh kemain…sampai je hostel elok elok time maghrib. So ape lagi, shower time! And of course it a Nivea body lotion in-shower time! Hoyeah! *truly excited disitu ye =^,^=


Now musim panas teramat kan.? So lately after shower pun cepat je rasa panas sampai ada masa dalam toilet pun panas dia memang kaw lah. So after I use this nivea product serus terasa different dia..lepas shower rasa nyaman je..tak panas sangat tak sejuk sangat..just in the middle point. Dan my skin feel so soft..nama pun lotion kan. Kalau tak soft jugaktak tahu nak cakap apa lah..kasi makan encik dustbin tepi pintu tu jelah kan.



Apa yang lebih best lagi..tak payah nak pening pening nak berjemur bawah kipas semata mata nak dry your skin back macam i buat sebelum ni using jb product…senang je…save masa..lagi lagi kalau nak pergi kerja ke, nak pergi mana mana lah..yang macam I ni yang jenis selagi jam tak setengah jam awal time kelas ,memang tak reti nk pegang towel tu pun sila cuba ye.. so lepas ni tak de la skip pakai lotion lagi..gebusss gitu…takde lah bila yang penjalan kaki setia macam I pergi kelas mengeluh bila sampai kelas tak selesa.. sebab bila pakai nivea cepat je peluh kering. So tak la terganggu time belajar..tak payah lah keluh sana sini tak selesa..nampak! save air liur! Muahahaha

dan dan...ok ini last best dia..orang yang macam i yang jenis tak boleh bau menusuk tertusuk dan disusuk ni *sep sikit* so i suggest to using this product. serius bau dia nice nice...bau sea kan..tenang je bau ^,^




How to use this product?
Serius guna product ni senang nak arwah. Waktu mandi tu..lepas kte bersabun ke bershampoo ke berconditional ke bermacam ber lah…kita bilas lah badan macam biasa. Then tak payah capai towel dulu sila capai body lotion shower cream nivea ni korang sapu satu badan sampai rata..sampai korang puas..kira ceritanya time tu masih basah la..jangan korang tunggu kering pulak..nanti tak syok nak ratakan satu badan. Lepastu barulah korang bilas balik badan korang..barulah capai towel..lap lap..then..tadaaaaa! done! Mudah sampai hilang siuman kan? Haha


Perkara penting! Nivea ni berminyak sikit..so lepas korang bilas membilas berselang nivea product ni.cerita mudahnya..korang dah pakai towellah kan. Sila take a look for your toilet floor hokeyh. Sila simbah lantai if it can make other slip ok…sila jaga keselamatan di toilet anda okeyh.


Type of this product,
Okeyh Nivea shower cream ni tak yang berperasa bagai..yang bau strawberry, yang baru orange tu semua tak de ok.. product ni cuma ada two type for dry skin dengan normal skin..
ini yang i pakai...normal skin

'bila mama ceria..bebear pun ceria'.. hah ^00^



Lastly,
Okeyh jom tengok perbezaan orang pakai lotion dengan tak pakai lotion dan pakai lotion jenama lain kat youtube bawah ni…



 Okeyh..mana nak dapatkan nivea lotion in shower ni..ok dah banyak kedai I nampak dah mula jual. More easier sila ke kedai body care maca Watson dan guardian..macam I, I beli kat guardian. Harga I beli RM 15.20 bersamaan 250ml Nivea body lotion in shower

Ok..dah habis bacakan? Sila cepat cepat serbu beli lotion ni. Jagalah kulit anda pada musim musim panas macam ni.

















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

2 comments:

Liniey Nor said...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

(Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

Intan Saffyna said...

hi, singgah follow awak :)

Happy Apple