welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Segmen 3 in 1 by FiQa Nsz

*KLIK BANNER UNTUK JOIN*


Syarat-syarat Penyertaan:

  • Follow kedua2 blog FiQa iaitu:
                      *FiQa Nsz Official Blog
                      *FiQa Nsz Little Secret



  • Buat satu entri bertajuk "Segmen 3 in 1 by FiQa Nsz"
  • Copy Coding di bawah dan paste kan kat ruangan HTML
  • Kemudian jangan lupa nyatakan samaada anda mahu menjadi:
                      BLOGLIST OB / BLOGLIST LS
  • Next, postkan link korang itu di ruangan komen ini sahaja.
  • Para pemenang dipilih berdasarkan random dan pemilihan oleh fiqa sendiri.
  • Untuk maklumat, 20 pemenang dipilih untuk di masukkan kedalam BLOGLIST LS dan 10 pemenang dipilih untuk di review di blog FiQa Nsz Little Secret.
  • Manakala, 10 pemenang dipilih untuk di masukkan kedalam BLOGLIST OB dan 10 pemenang juga dipilih untuk di review di blog FiQa Nsz Official Blog.
  • Semua Pemenang automatik akan di masukkan dalam ruangan Ex. Banner.
  • Tarikh tutup segmen ialah : 31 March 2013



i nak jadi blog OB si tuan tanah ^_^


wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

1 comment:

Fiqa Nsz said...

thanks :)
http://fiqansz.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-3-in-1-by-fiqa.html

Happy Apple