welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

tersuka ? *nasihat buat cinta tak berbalas*


tersuka ?
well...mungkin ramai antara kita ni
alamakkk..terjatuh tersuka pulak kan
pernah rasa ?..haha
i have been that
and i feel so
"argghhh..what the =='' "
boleh pulak tersukakan
tapi tu lah
kalau ada org over caring sangat
tulah makan dia..heeehhh =D

iklan..iklan..haha =D


bila mengenangkan
budak gemuk tu...haha 
dia panggil i keding *tak senonoh*
tu i tag dia gemuk..
dadan uka *alololo omeyyy angat ^00^*
dia dah ada pilihan hati
so i have struggle on myself
ALONE !
what a shame kan ?
*sorok muka*
hahaha..seriously i got jealous byself
and i hate the girl..fully about her !
*tak memasal je kan*
tapi bila dah lama-lama
meluat pula tengok
entah..tapi tiba-tiba perasaan suka tu hilang
penat kut..tu sebab hilang tersuka tu


haha..tu la sebab ada kawan i kata
hati i ni kering la juga
sekejap je boleh hilang rasa
sekejap suka sangat..sampai terkejar2
karang tiba-tiba dah tak suka
nak tengok pun malas
hahaha..it not about love men only
kadang2 barang lah
siap buat screen dp lappy lagi
last2 bila dah mampu nak beli..
taknak pulak...
ahaiii...choiii


sometime..ada kawan2 i persoalkan
"hey si pulan ni dah sah-sah dia tahu si pulan tu ada si pulan
nak jugak kacau diorang
cari lah pulan lain
desperate sangat ape ?"

time tu memang i tak buka mulut la
gile hape ? nak kene bom mulut ke ?
kawan2 i kalau dah tak setuju
tetap takkan setuju
berhujah lah sepanjang lebar mana
tetap tak bersetuju punya

well i jawap kat sini je la
*ahaaa...i hanya insan yang kerdil..uhuuu T.T*

i have been their shoes
maybe not well like them
terlalu obvious mengejar
sampai tak ingat dunia
sampai lubang cacing mahu diredah bagai
yup ! adakala masanya
bila kita dah suka
kita tetap nak milikinya macammana cara sekalipun
even it never belong us
macam i...i try to been seen the best..
best then her girl to take his attention
sometime i copycat the girl
even i hate most the way she is
i still follow n copy it
to those yang berfikir like my friend
i nak tanya
did u think we like to do this ?
do you think this what we ask for our life ?
of koz not?
you know what sometime
ada orang yang tak pernah cakap sepatah haram pun
sekali imbas je pandang
tapi dah terjatuh suka
plesss...dont just judge without you feel and find out
how suffer they are ok


to those yang pernah use the same shoes
alamak tersuka pulak tu
keep strong your heart
and most importantly
think with your brain bukan hati k
ikut hati MATI..
ingat tu
belajar buka mata
tengok mana lebih baik
belajar buka mata
tengok keburukan yang akan melanda 
if u with him
yes ! cakap senang lah kan
i have been there !
hati kau kering ! boleh la !
did u think hati kering tu semula jadi ?
hanya i je ada hati kering ?
just made satu bahagian kat hati u
yang u boleh tolak something
belajar wujudkan bahagian tu okengg ?!
memang susah..i akui..
but make a step
even u have to cry and scream
just step on oke ? 
then lama2 insyallah
u will be strong and jadi mcam i ^00^ huhu
hati kering sikit kut..haha
buka muka baru !
yeah ! u can do it !
keep believe on yourself oke














wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple