welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

panas baran ?

i akui diri i tak la
ketahap panas baran tu
tapi i cepat naik angin
dari kecik lagi
tambah-tambah benda yang i nak sangat or nak sngat buat
tapi kena halang
ataupun adalah mulut
yang mintak jahit menomen memerli
yang menyakitkan hati
kalau membangun takpe jugak
sejak i masuk sekolah menengah
yes ! i had try so hard kawal perasaan i
"jangan cepat terasa"
itu yang i semat paku kat otak i ni
tp tu la
ada kala terbabas juga
lagi2 time mula2 nak kawal
macam-macam pulak dugaan mendatang
time tu form 1
apa lagi dengan penyapu i hulur betul2 depan muka guys tu
then i keluarlah ayat power i
haha ! i sendiri pun dah tak ingat
apa i merepek time tu
tapi kompem lah budak laki tu
akan ingat i sampai mati punya
haha ! dasyatkan kalau gerak sikit je penyapu tu kedepan
memang sentuh la muka dia
haissshhhhh...dugaan
rasanya lepas2 tu takde lah kut i buat canggitu lagi kut
rasa bersalah pun ada =(
lepas tu 3tahun..alhamdullilah
dapat la juga kawal panas i ni
kalau sakit hati sangat, senang je  !
takyah je layan orang tu
tapi datang lagi ujian
kawan tikam kawan pulak
alamak aiii dah nak ok dah..heyh
apa lagi terus i pergi serang la orang tu
eh,eh,eh takde camtu
mula i tahan lagi..cakap senyum2
tanya elok2 apa masalah dia
sekali dia bagi jawapan buang masa
jawapan buang masa tahu ?
jawapan yang macam mintak penampaq tu
*ok bertenang..bertenang*
apalah naik angin lah i
semua kata cacian *eh,eh,eh..suara najua latipp pulak dah*
i hembur kat dia
declare war *amboih..amboih..haha*
ye la kalau dah tau duri buat apa simpan dalam daging lagi kan
sejak hari tu let say goodbye je lah
takdenye i nak tegur2nya
selagi boleh elak jumpa dia..selagi tu i elak
kemudian masuk la ke alam uni i ni ha
oohhhhhooooooiiiiiiiiii !
muncul lah macam2 perkara yang menyakitkan hati i kat uni ni
lagi jejantan yang beruniform tu
alamak i pedih je ulu hati i ni rasa
mana tak dia ingat
i ni budak awam
boleh la nak ikut suka cincai bacai hati dia je
hello ! salah orang lah u all
ok, satu lagi perangai buruk i keras kepala !
kalau i dah cakap A jadi maksudnya i memang nakkan A
tak kisah la B tu elok ke baik ke mahal ke whateverlah
i TETAP nak A
tapi kalau ada gatal2 tolak i ke B ke C ke Z ke
tahu la apa akibatnya
ko ingat i diam2 lembut2
selama ni tak boleh melawan
salah orang la cik abang
kalau dia main kotor, i akan main jauh lebih kotor
*ok...emo kan i*
haisshhh..serius susah gila nak buang
naik hangin i ni
jumaat lepas
adalah i mengamuk hamun guys
sebab tarik i sesuki sesedap rasa dia je
masuk group i
dia ingat dia ic dia kadet
i takut la..xde maknanya..
sory..bapak i pun bekas askar takde pun terliur kuasa sngat
then dh abis hamun
i jumpa lect pula
luahkan semua sekali
kan ko kena balik
*upsss..sory*
ok..sebenarnya i memang rasa bersalah
then i dengan rela hati minta maaf personal (sms)
tapi dia tak balas
haih..angin semula lah i
dah la banyak kali dia cari pasal dengan i nak ngada2 pulak
at least balas la "k"
kuangjo2
serius ! menyesal i sms dia
sekarang untuk buang marah i,
kawal marah i
i belajar macam-macam kraf tangan
mengait, origami
segala bagai la
so bila marah i ngadap benda alah tu semua
tenang sikit. ^_^
who had tip to control it..ples share
mana tahu ada yang nakkan tips kan
tip i kat atas tu je la
takpun sejadah la jawapnya

wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple