welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

gwiyomi


nah !
kepada yang belum tengok lagi
eheeeee


ni yang versi melayu punya
nak yang korea bagai search sendiri ye ^_^
omell kan *omeyy angattt ^00^*
hehehe
seriously i fall in love lagu ni
ia sangat comel
what i can see la
pandangan orang mungkin kata lain
umm..i ada scroll comment about dis video..
ada lah juga yang comment
"naik menyampah"
"sibuk nak ikut kafir lahanat" la
apa la, macam-macam la
yes and yup
it from korean
kalau selagi tak langgar syariat
tak perlu la kut nak dipersoalkan..mungkin?
seriously yang gangnam style and sharlem *whatever it name*
i langsung tak tertarik
yup...klau itu nak dipersoalkan
move on!
i give a green light
tarian dia memang *tet*
so pengikut tarian dia tu memang tak patut la kan
tapi yang gwiyomi
i still can get kenapa org nak mempersoalkan
sebab lagu bajet comel ?
so ? are you got a problem with that ?
kalau diorang bajet comel pun
it just for fun
common la !
anugerah ALLAHkan
bersyukur je la
but i think maybe
orang yang comel tapi kurang comel *eh eh*
hahaha..
boleh la comelnye pun
tapi peratus dapat - comment tu berkebarangkalian
kalau teringin buat video tu
maybe better privatekan
just show to those suppose to be
haha..i have learn the step and meaning of the song
so i think i gonna to to someone
hewhewhew... *^-^*
that all..thank
^_^






















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple