welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

CINTA JARAK JAUH ?






Wow ! great topic..
==’!
Takde benda lain nak dikait agaknya untuk dipresent kut
Ok sangat terasa ye !
Then dengan senang hati cakap
“kan dah muncul konfik..bukan tak boleh cari dekat2”
Haha ! deabak ! deabak !
Membara-bara hati I dengar
Tetiba je emo kan..
Canggone take mo nye ayat2 macam peluru sniper
Kebum..! kebum..! direct kena I !
Oh goshh ! sepanjang kelas hati I ni mulalah membebel
Takde kajian kes lain ke? Asal cinta..cinta..cinta
Emo kan I ni ? haha ne de.. tak puas hati je
Siap guys depan I pun tak puas hati sebab bila bab kebaikan
Dapat elak maksiat..
Terasa ke beb ? kau dekat then ehem..ehem 
*alahai…sakit tekak plak den nye pun*
Ok sekarang otak I dah jauh pergi melanyang
Bila diaorang sebut 
sebab bila jauh ni senang cari lainSPARE PART la katakana..
Hehehehe *senyum penuh makna*
Upsss… tapi yang jauh tu KAWAN I ye..
No couple2…
Ye le..
Esok bercinta macam betul2 dia milik kita sampai 700 tahun jeTapi esok2 tak jadi..tak ke malu tu cik kak oi !
Jadi I amik insentif KAWAN JE :D
Kalau ada jodoh, jauh mana lari pun
Dia akan kembali kat sisi i
Tapi kalau takde
Rantai kaki dia pun
Tetap bukan hak milik kite kan :’D
Haha..sedih pulak buka cerita ni !
Well btw I have promise to wait
And he had make promise to me *maybe he not noticed about the promise*
I will keep it until expired date *ahahaha…ade due date kau..jgan main2*
Tapi serius I dengan dia*ececece* tak pernah lah nak bergeli2
Bersweet2 ni…ai mak ai…geli je…hahaha
Contact pun 6-7 bulan putus komunikasi baru lah nak contact
Haha ! sekali sekala macan sedih pedih medih je kan !
Don’t worry I keep believe yang cinta after kawin the most sweatiness thing in life
Wohooo ! keep waiting and exciting to get the time ^_^
Apa barang kan dah kemaruk2 sangat hubungan last2 tak jadi kan
So kalau I tak jadi dengan dia..pasti ada dia yang lain muncul
So nanty dengan bangga I boleh cakap“I never been bergeli2 dengan bukan mahram I until I found you”
Sweetnye lah I kan *sila muntah* :p







#due date : one week after his graduation !
Tiba2 rasa ade lagu one A Thousand Years terngia-ngia..haha.. :DD
#owh, one more thing..bukan sengaja cari jauh2 cik abang oii..
dah dekat tapi terpaksa berjauh sebab ilmu
^_^

















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple