welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

RASA NAK GIGIT ORANG !




ok...
ini dah masuk kali ketiga empat *tengok tengok sampai dah tak terkira dah*
jadual kuliah ditukar
kepandaian melampau punya pengurusan
apekehalnya diorang ni
what the
$*(&*^#$%)(


pertama dgan kedua dengan ketiga tu
okeyh...tak kesah pun ^_^
still dapat terima
tapi bila kali keempat..
EMPAT kelas TAK DAPAT DITEMPATKAN ! EMPAT !
what a bloody hell
abis ! nak g tiga kelas je..
DEABAK ! DEABAK ! ==!
subject lain tak payah je kan







memang kepala betullah kan !
homaigat !
esok sah tukar lagi..
then tukar lagi..tukar lagi
ape entah la diorg ni

tu lah
nak sangat guna system
pilih kelas sendirikan
kan dah serabut
ramai salah daftar
and the MOST BRILLIANT
segala bagai subjek nak didaftarkan
semua ditampal di fakulti
ehehehe….hai makcik pakcik
kami cuti ye..CUTI !
bukannya kat FALKULTI
kat KAMPUNG ye…KAMPUNG!


I yang dah daftar betul pun kena sekali
ok..makin meluap2 lah darah I ni
yang budak2 ni pun kepandaian juga
dah taktau nak daftar subjek apa
pandai2 daftar senyap2
pastu the most POINT
tak bagi tau I pun…ok ! DEABAK!
then salah
*clapclapclap*
PADAN MUKA OK!
PADAN MUKA !
nak daftar subjek pun kedekut nak bagitau
itu makan dia
semua nak buat senyap2
org lain takyah pikir kan
pastu I pun terkena tempias..
OK…TERIMA KASIH LAH SEMUA
TERIMA KASIH !
ok migraine !


*****************************************
seperti sangkaan i
jadual tukar semula sebanyak dua kali
kali pertama 1je lagi tak ditempatkan
yang last and the latest one


yang i daftar



ok..ini sangat SHIT !
jadual ditukar begitu juga kelas
dari a ke b ke d ke c
homaigot...!!
ape masalah diorng sebenarnya
lect dah start mengajar pun
buku dah tempat pun
tukar kelas mean tukar lect juga
mean kemungkinan besar ada mata pelajaran yang dah tertinggal
dan cara pengajaran berbeza
ok jutaan terima kasih FALKULTI
sebab menambah-nambah serabutnya
seriously sangat SERABUT !
sebaiknya falkulti dari awal anda beri kelas kami
tak lah sakit hati sangat !
menyusahkan dan membuangkan masa orang
























wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple