welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Kepulangan si dia



T.T migrain yang amat sangat
semalam kene hujan
harini merantau ke kota kuala lumpur
kene hujang lagi..
sampai je rumah..
ok, badan sangat-sangat penat
*lembik*
harini
i ke kota kuala lumpur disebabkan dua urusan
satu...untuk selesaikan masalah pendaftaran kursus
wehaaa..kembali ke kampus sebentar
nasib baik selesai dengan jayanya
ALHAMDULLILAH

then keduanya,
mengambil si budak bajek comel tu
sapa lagi
yang kat side blog tu
HE! Abang shaye lah
well i really excited nak jumpa dia
but bila badan dah weak energy
senyum pun macam paksa
then si kawan dia yang
tak habis-habis ngikor i
jadi merimaskan pulak *maaf akak =( *
serious dia ajak berbual ketawa-ketawa pun
i balas sekadar je pun
penatnye lah T.T


yang diorang ni tak habis-habis nak stop
beli ini itu
dalam hati i dah menyumpah-nyumpah
penat wooo T.T
i nak rumah i.....!
huh! Need my rest now
goodnight all dearest
have a good dream and bestest sleep ok
sebelum tido jangan baca doa qunut tau
eh..eh...
doa tido lah
well...orang migrain kan

homaigot
medan pinya story tak habis lagi
*huh!**dizzydizzy*
nanty i hupdatenye pun




















wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple