welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

KEEPING THE PROMISE


Well…well…well
ok…sekarang dah masuk post yang kelima bersempena the fifth day my blog born
well, sekarang the promise harus ditunaikan
I dah janji kpd seseorg akan cerita the reason kenapa I create this blog
“wah baru sekarang minah ni nak cerita”
well…dear I think it to skemalah kalau hari first and first post about the reason creating blog story kan *haha =D**don’t you feel like that ?*
seriously, I think like that ! Whatever u think terpulang
pandangan manusia berbeza-beza kan..rilex dude! =D




ok kembali ke mission tittle diatas
I have a great depression kebelakangan ni
REALLY in it ! huh ! *keluh kuat-kuat*
then mcam biasa I akan cari si kawan terbaekk I tu
sekarang dia tengah sakit
sejak balik dari oversea aritu
kesihatan dia tak menentu =((
asyik batuk-batuk je *most hurting me when hearing the cought*
rasa macam I plak sakit tiap kali dia batuk *batuk yg bunyi dalam tu*
and I know that he IS in pain T.T
sedih sangat-sangat
MOHON DOA SEMUA KESIHATAN BELIAU *en Adam* BERANSUR PULIH YE
*ammmiiiiiinnnnnn*



sambung balik cerita…then dia cakap kat i
u have make u in that position kan ?
move lah ke side sikit…tak banyak pun…just a little.
kurang sikit kan tekanan tu
lebih kurang macam nilah dia cakap but in fully bi
*mat salleh wooo dia..sampai I pun dh terserap wabak dia sikit-sikit*
but I tahu I can’t move..it isn’t easy thing…cakap senanglah !
then he suggest why not u create virtual of you ?
do anything u want…
make a virtual friend who will give shoulder
whenever u want
practice the character u want




time tu I still la blur-blur..
virtual ? how can it be ? new character ?
my mind really full of question mark
then dia cakap dari blog la
then I create this blog ^_^
that is the REASON !
DONE ! realize the promise !
pray for me *xoxo___alololo..tiru gaya lisa gitu..*


yes! True ! sah-sah la yang kawan-kawan I dah tahu siapa i
karakter I macam mana ? n so on
tapi tak salah pun kan…sikit pun kan ?
selagi I tak langgar syariat kan
human deserve to have new and great life rite ?
so positive thinking lah =)
berbaik sangka tu kan bagus ^_^

 big thank to en adam..always give support to me !
cepat sihat ! *amin 44kali*













wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple