welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

hari di depan lappy seharian




aloha..!
harini i make up habis i punya blog ni
uhuuuuu T.T penat
kepala pun dah berat
SANGAT !
ALHAMDULLILAH
puas hati dengan hasil melekatkan diri dengan lappy ni seharian
akhirnya tarraaa...
puji lah sikit..*buat muka shomel* ^00^
hahaha *clap tangan perlahan2*
korang tak nak puji takpe lah
i puji sendiri je hahaha...shanteekkk !
hahahaha
setelah habis merantau menjelejah pelbagai
rantau toturial dari blog2 lain
inilah hasilnya


tapi bukan semudah ABC tau
ada toturial yang bagi
setakat ala kadar je
so kene search blog lain
then ada yang bagi totu berjele2 tapi
hasilnya tarak
ade yang bagi tuto yang bila preview broken
WALAWEH !
nak menangis pun ada tadi
last2 pakai isi je mana2 rasa tempat dia
try and error
sampai lah bila preview menjadi
terer kan ila ni ?
kehkehkeh
angkal bakul tu
hahaha...
tapi ada satu je lagi i still tak puas hati
nak buat yang bila cursor sentuh line
ada garis2..
itu masih i tak mampu u
dah habis semua penjuru i search
siap ke blog belah barat nuh
tak jumpa juga
mata dan kepala pun dah berat kan
memang tak la nak sambung cari lagi
tu lain kali kut


setelah mendapat permintaan dari rakyat jelata beta yang comel2
^00^
esok pagi beta akan membuat tuto !
JYEAH..nantikan !
haha...kepada yang pentuto2 semua kat luar tu
hamba minta maaf bebanyak ye
bukan nak pailang cuma berkongsi
^_^


















                                                                                                                           




wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple