welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

Akhirnya




alloha semua
hemm...
harini dengan izin tuhan
i selamat sampai ke alam kampus i
huarghhh....terasa berat hati betul masuk kampus
well dah bermaharajalela sebulan kat rumah kan ?
hurmm..apa-apa pun hidup kene teruskan
dunia belajar kene habiskan...YEAH !

bilik pun dah habis cleaning up...
huargghhh..ngantuknyee..
penat mengemas meyh...
lantai yang berhabuk berpasir
macam tepi pantai dah pun berkilat milat
loker yang kosong pun dah penuh dengan barang..
begitu juga meja dan yang lain-lain
akhirnya keadaan bilik dah pun macam berpenghuni..
dari gelap gelita suram
dah pun terang benderang bersinar gitu..
hah ! masa untuk lelap
hilangkan keringat ma..
penat woo
kemas-kemas bilik
then menjaja kek i buat tu
dari aras satu sampai aras tiga
semangat nak bagi kawan2 rasa la katakan
hambek kau..penat kau makan !
well...this is the update for today

have a nice day ! ^_-
salam sayang dari cik ila awsem ! hehe =P






 

wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple