welcome..take a tour..but don't forget to follow and do comment. give some footprint to me do follow u too =)

hey i'm nuffnangerrr

mr. h12

ekhem..ekhem...


assalamualaikum,aloha..haye,hyep
pertama sekali..ini merupakan blog baru saja buat dan ini post kte yg pertama
aiiiyyyppp *ok semua ni semua poyo!*
hold on i need to talk to myself
"no need to schema2 ok ila !"
 "ok! ^_^"
"eh perlu ke berblog-blog ni,perlu ke cerita kat semua org" sebaris ayat yg kawan kte kasi.the sentence bagai cekik-cekik kte *glupp*
ok, depan dia ila memang i akui lah i stuck n terdiam.she so innocent you~~ i know that the sweety doent mean anything,only want to know why we are blogging bagai.Ok i just say that ade juga keperluan dia. okjust that.Sebab kalau i kasi jawapan karang panjang 100 mukasurat pun.I know she still keep asking why?why?why?and why? and the HIGH LIGHTEN i worry if my answer that time will make she misunderstanding.So senang cete, i give only a sentence cukup.ye la, i doesn't suppose that she will ask that question..
ha ?? 

ok then kte survey-survey lah...ok kali ni pakcik google pun tak mampu menjawab. *seriously ==! soklan terlalu cepuk emas*

uncle google kedekut jawapan kali ni.huh!


then i close my lamp and think, and think and think *perlulakan sampai tutup lampu,biarlah jimat eletrik u*
dalam gelap yg menenagkan tanpa apa-apa gangguan i got an answer.

lets move to dark


ok we create and making this (blog) sebab there are a thing or story can make other said
wah *sambil ternganga mulut* bodoh sakainye budak ni
perlulah sampai macam turh..owh my gucci
*sobsob* if i can be like that *lap air mata*
then they will think owh this better to follow..woahhh..no i will never do like this.THE MOST STUPIDEST THIS *hyperbola disitu ye* first point=jadikan tauladan dan sempadan



when we post about happiness or klakarness ke apa ke..this bring them smile...so it sedekah kan! . ok second point..sedekah dlam diam





then kte post la about journey or preparing something about making something budgeting something.
it give other idea you..contohnya si pulan ni post gambar kawin yang boleh buat org tengaga gila kau mak datuk grand nye...*ok poning disitu ye*or something cool smpai somebody rasa "kelass kau nyah" .third! give other great safety step



lastly mencapub...kau kalau nk jadi popular ke apa.buat la blog... *retiss blog*.Macam i berangan-rangan jadi retis blog...wahhhhhaaaaaaaa...bagai campak tali ke bulan U.Buang tebiat apa... tak loghat i nyah *upppsss*
ok ini negative kut...betulkan niat ok?!




*chau*
goodnite u alls..muah muah



sincerely : khaulah awai
wahai tuhanku ampuni lah dosa kami , kedua ibubapa kami , dan seluruh umat islam serta selamatkan bumi palestin..amin... dah habis doa ? jom komen, follow ^_^

No comments:

Happy Apple